Bruiloften zijn geweldig! Laat mij jullie helpen om die dag uniek te maken voor jullie beiden, een dag om nooit te vergeten

Hier een paar ideeën om op te doen voor jullie droomdag, vergeet niet dat het jullie dag is en dat het ook helemaal om jullie gaat!

Vanaf 14:30 kun je Pimm’s serveren met aardbeien, komkommer, munt en ijs. Met daaropvolgend een watermeloen trouwtaart, met roomijs en extra watermeloen op ijsstokjes.

Met daaropvolgend:

Een watermeloen trouwtaart, met roomijs en extra watermeloen op ijsstokjes.

Voor een ontspannen BBQ, denk aan:

Een varken aan spit, steaks, en verse, wilde zalm

De bijgerechten kunnen geserveerd worden naar uw smaak, in dit geval koos de bruid voor vintage kratjes en glazen. Prachtig! 

In de kratjes zaten verse broodjes, met verschillende kruidenboters, olie en olijven, noten en zaden, Himalaya zout. Geserveerd met verse salade met bloemen groenten in glazen schalen en gekruide popcorn in glazen potten. Ook de salsa en mayonaise werden in glazen potjes geserveerd. Op de tafel stonden kannen water en ijs, citroen, verschillende verse kruiden, lavendel en rozemarijn. (Alles vers- en geweldig om muggen tegen te gaan!) 

Op de tafel stonden kannen water en ijs, citroen, verschillende verse kruiden, lavendel en rozemarijn. (Alles vers- en geweldig om muggen tegen te gaan!) 

Voor de Belgische bruidegom was er een Belgische wafel bar, met Belgische chocola, kersen, room en verschillende toppings. Ook werd er koffie en thee geserveerd.

 OHet dansen kon niet beginnen zonder een lekkere snack, dus werden er puntzakken friet en groenten uitgedeeld met Belgische mayo.

Buiten bij het kampvuur waren er DIY kits om marshmallows te roosteren.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com